Lad børnene brænde energi af ude på et gyngestativ

Giv ungerne noget at bruge deres energi på om eftermiddagen, så du om aftenen har mere rolige børn at putte i seng. En gynge i træ er fantastisk til din hjems private legeplads, for børnene kan svinge så tosset, de vil, uden at de farer nogen steder hen. Leger børnene ude på gyngerne, så kan du være vis på, at det fortsætter de med i noget tid, og du kan slappe af.

Dit nye gyngestativ er her, og det har 220 cm højde, tre meters bredde og 200 cm dybde, så dimensionerne er perfekte til at rumme et par gynger og alligevel give god plads mellem disse.

Montér dit gyngestativ solidt

Gør børnene glade med et gyngestativ, der lægger fundamentet for utallige timers fornøjelse uden i baghaven efter skole, i weekender og ferier. Gyngestativer er sikre, hvor du bl.a. kan finde dem med jordankre til fæstning, eller du kan grave stativets pæle ned i jorden. Selvom børnenes leg selvfølgelig kan få gyngen til at rokke, vælter den ikke, når du gør dit forarbejde.

Gyngestativ med plads til to børn

Det nævnte gyngestativ kan tåle en belastning på 50 kg pr. gynge, hvilket er nok til småbørn og børn på mellemtrinnet. Mor kan godt nok ikke gynge med fra den ene gynge, mens barnet gynger fra den anden, men der er ingen problemer med at have to små rødder i gang med at gynge på samme tid. Stativet kommer også med samlevejledning, så du får det sat korrekt op.

Flere typer gyngesæder at kigge på

Til gyngestativet kan du finde et væld af forskellige gynger. Eksempler tæller babygynger i plastik samt gyngesæder til børn, der kan gynge selv. Tallerkengynger er et alternativt bud på en sjov gynge til børn, som børnene kan sidde eller stå på – og husk nu at få gyngebeslag med.