Kommende nybagt mor? Hvordan får man sin baby til at sove?

Når man er gravid og fødslen venter lige rundt om hjørnet, så venter der sig også mange bekymringer. Det er en helt ny start på ens liv, en helt anderledes start, som man aldrig rigtig kan blive helt hundrede procent forberedt på. Men man kan forberede sig så godt som muligt, så man er udrustet til at klare det meste.

En af de helt store udfordringer, som møder nybagte forældre, er typisk problemet med at få baby til at sove på de rigtige tidspunkter. Baby har endnu ikke et sovemønster så tidligt, og derfor bliver der også en meget lille kontrast mellem de vågne og de søvnige timer. Dette forhindrer også mor og far, i at få en god nats søvn, fordi baby typisk vågner op til flere gange i løbet af natten, og gerne i længere tid ad gangen.

Men for at gøre det hele lettere, så har moonboon udviklet nogle forskellige produkter, som udelukkende fokuserer på, at forbedre babys søvn og hertil følger også en forbedret søvn hos forældrene.

Hvor finder man den bedste vugge henne?

Moonboon har udviklet en slyngevugge, som i sig er helt fantastisk designet. Slyngevuggen er lavet med henblik på, at skabe en identisk oplevelse som da barnet lå inde i mors mave. Derfor føles det meget trygt for baby, at ligge i en slyngevugge og netop derfor kommer baby også til at sove bedre, mindre uroligt og længere.

Denne slyngevugge kan også monteres med en vuggemotor, som moonboon også har udviklet. Denne vuggemotor vugger slyngevuggen, uden at mor eller far behøver at stå ved vuggen i flere timer. Således bliver baby vugget i søvn meget hurtigere og mere gnidningsfrit.

Vuggemotoren kan indstilles, så den vugge slyngevuggen præcis som mor eller far ville have gjort det manuelt. Derudover kan den også tidsindstilles, så det bliver mere troværdigt for baby.