Inspiration til hvad du kan lave med børnene i ferien

Hverdagen er super travl, og det er måske ikke lige altid at man får brugt en helt masse tid med børnene. Det kan være super træls, og man kan næsten få lidt skyldfølelse over det. det er dog ikke din skyld – du skal jo selvfølgelig også passe dit arbejde.

Det er derfor en god ide at benytte sig af muligheden til at være mere sammen med børnene, når der er ferier. Her har i alle sammen fri, og i kan lave en masse sjove ting sammen. En ting i kunne lave var at tage på tur til forskellige events – det kunne være, hvor man skulle løse nogle mordmysterier sammen.

Planlæg en tur i sommerhus

Hvis i alligevel alle sammen har ferie, er det en perfekt mulighed for at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag. i kan eventuelt leje et sommerhus i ferien, som i kan hygge jer en hel masse i.

Måske i kan leje et, som er tæt på stranden – på den måde kan i bruge en masse af jeres tid ved vandet, og bare få den fantastisk friske havluft. Her kan i også lave en masse sjovt – måske i kan tage bolde og så videre med, så i også kan spille nogle forskellige spil sammen. Det vil børnene sikkert elske.

Hyg jer derhjemme

Der er ingen der siger, at man er nødt til at tage væk hjemmefra, for at have det hyggeligt sammen. I kan helt sikkert finde på noget sjovt at lave derhjemme. Måske i kunne lege sammen i haven. I kan også finde nogle gamle brætspil frem, og så spille dem.

Hvis i vil, kan i jo også lave en lille filmaften, hvor i bliver enige om en film, som i kan se sammen – det vil sikkert være super hyggeligt.