Indret et børnevenligt børneværelse

Når du indretter børneværelset kan det være svært at lave et rum, der både er praktisk, for den, der skal rengøre det, pænt at se på og sjovt for børn at lege i. Nogle voksne har svært ved at se verden i børnehøjde og forstå, hvilke kvaliteter møbler og boligtilbehør i børneværelset bør have.

Det skal være let at rengøre, det skal være holdbart og det skal ikke være farligt. Fatboy har et stort udvalg af møbler og boligtilbehør, der kan holde til lidt af hvert. Fatboys produkter er utroligt alsidige og funktionelle samtidig med, at designet er kreativt og legesygt, hvilket gør det ideelt til børnevenlig indretning.

Skab visuel ro med praktisk opbevaring

Masser af opbevaringsplads får rodet ud af syne. Legetøj kan fylde rigtig meget både fysisk og visuelt, men det er en selvfølge, at der skal være plads til masser af legetøj på børneværelset. Et super enkelt trick er kasser. Her er rodet gemt af vejen, og det er let at lære ungerne at rydde op efter sig selv – især, hvis du sætter mærker på kasserne, så børnene selv kan se, hvad der skal hvorhen.

Masser af pynt og billeder på væggene, men husk at det enten skal være uden for rækkevidde eller noget, der kan holde til nysgerrige fingre. En uro fra Flensted Mobiles kan være en perfekt idé til at få flere farver og dejlig dynamik i rummet.

En sækkestol er et sikkert hit, og den kan også bruges som siddeplads, når der skal læses godnathistorie. Vælger du en fatboy junior, fylder den ikke så meget som den originale fatboy sækkestol, men har stadig alle de gode kvaliteter som fx. høj slidstyrke, så du er sikret et lækkert hyggemøbel, der holder i mange år, selvom den bliver brugt flittigt af både børn og voksne.