Hold en børnevenlig julefrokost

Har du inviteret flere børnefamilier til en julefrokost? Så skal du i gang med at planlægge en børnevenlig julefrokost. Mangler du inspiration til, hvordan du holder en børnevenlig julefrokost, finder du flere gode idéer her.

Køb alkoholfri vin til de voksne

De fleste voksne elsker vin. Men hvis julefrokosten skal være børnevenlig, kan det være en fordel, hvis der ikke bliver serveret alkohol. Dog betyder dette ikke, at der ikke godt kan være vin på bordet.

Du kan nemlig i stedet vælge at købe alkoholfri vin til julefrokosten. Har du ikke noget imod at servere alkohol til en børnevenlig julefrokost, kan du naturligvis bare gå med helt almindelig vin.

Varm saft i stedet for gløgg

I og med at der er alkohol i gløgg, er det en voksendrik. Derfor skal du naturligvis ikke varme gløgg til børnene. Du kan vælge at varme lækker saft, som børnene kan nyde. Du kan eventuelt putte rosiner og mandler i saften.

Find på børnevenlige lege

Julefrokoster kan hurtigt blive kedelige for børn. Derfor kan det være en god idé at finde på nogle børnevenlige lege, som I alle sammen kan hygge jer med. Det kan eksempelvis være, at I skal prøve at spise pebernødder med spisepinde. Du kan også beslutte, at der skal leges pakkeleg eller en helt anden leg.

Tænk over menuen

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du tænker over menuen. Der skal helst også være noget, som børnene har lyst til at spise. Er du i tvivl om, hvad du skal finde på, er det værd at søge efter inspiration på nettet.