Har du svært ved at få træningen ind i hverdagen med børn?

Når man er forældre, så ved man nok godt, at man kan komme til at have en del om ørene. Dette kan også have en indflydelse på, om man får dyrket motion. Når man først har børn, kan det jo være lidt svært at få presset det ind i den travle hverdag.

Der er dog nogle ting du kan gøre, som vil give dig tiden til denne nødvendige motion. Når du begynder at motionere mere end du plejer, kan det dog ske, at du får lidt ondt i musklerne. Her kan det være en god ide med en massagepistol, så du kan massere de steder, som er ømme.

Find nogle smuthuller i hverdagen

Når du skal finde nogle tidspunkter, hvor du har tid til at træne i en hverdag med børn, så kan det være lidt svært. Det føles jo som om der altid er et eller andet, som man skal nå. Her kan det være en god ide at finde nogle ”smuthuller”.

Hvis du for eksempel har tidligt fri en bestemt ugedag, hvor dine børn er i skole eller i børnehave, kan du tage chancen der. Her har du lidt ekstra tid til overs, så den kan du jo lige så godt bruge på at dyrke lidt motion. Det kunne også være mens dine børn er til en fritidsaktivitet – bare, når du lige har tiden til det.

Lav motion med dine børn

Hvis du ikke kan finde tiden til at lave motion bare dig selv i hverdagen, kan det være en ide at lave motion med dine børn. På den måde kan du nemlig finde tiden, er trods alt stadig få lidt motion. i kunne for eksempel gå en tur sammen hver dag, og på den måde få noget motion ind i hverdagen.