Guide til at tage ungerne med på fisketuren

Hvis du elsker at fiske, og du elsker at være sammen med dine børn, så kan du begynde at tage ungerne med på dine fisketure. Det er dog en god ide at lave noget forberedelse, inden du tager børnene med på fisketuren. Du kan således læse med i denne lille guide til dette.

Køb de rette fiskestænger

Hvis du ønsker, at børnene også skal lære at fiske, kan du købe de rette stænger til dem. Her har vi en fiskestang til alle – også begyndere. Det kan nemlig være svært at bruge en stor og avanceret stang, når man er et barn, og man er nybegynder.

Udover stængerne skal du købe alt det andet fiskeudstyr, som børnene skal benytte, når de skal fange fisk. Hvis du således ikke har nok fiskeudstyr, kan du købe noget ekstra, som børnene kan benytte sig af.

Giv børnene en ordentlig oplæring

Det kan godt være, at du har købt de helt rette fiskestænger til børnene. Men det betyder ikke, at de ved, hvordan de skal bruge dem. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at give dem en ordentlig oplæring, inden de stikker fiskekrogene ned i vandet.

Dette kan du gøre, inden I tager afsted på fisketuren. Dog kan du også give dem en masse instrukser, mens I sidder ved havet og skal til at fiske.

Tag mad og drikke med

Du bør også tage masser af mad og drikke med, når børnene skal med på fisketuren. Du skal nemlig ikke regne med, at børnene straks vil hive nok fisk op ad havet til at lave aftensmad. Fiskestængerne er altså ikke det eneste, der skal med.

Tag ekstra lag med

Det er en god ide at tage et par tæpper og noget ekstra tøj med til fisketuren, så I kan holde varmen, mens I sidder og fisker ude på havet.