Guide: Når børnene endelig sover

Livet som familie kan være hektisk og vildt, og sommetider er der bare ikke tid til ret meget andet end at være til stede, lave mad, gøre rent, bringe og hente og hvad der ellers hører med til et liv med fart på. Men det kan ske, at der opstår øjeblikke, hvor tiden står stille, og disse kan bruges dejligt.

Tid til viden og ro

Det kan ske, at tiden bare løber afsted, og at man derfor har lidt sværere ved at følge med i, hvad der sker ude i verden. Hvis man normalt er sådan én, der følger med i nyheder og tv avisen, så kan et hurtigt nyhedsoverblik være en god løsning, når der så endelig er ro på. Hvis man godt kunne tænke sig at vide, hvad der sker omkring Syddjurs, så har de deres egen netavis, som man nemt lige kan tjekke og følge lidt med i. Hvis det lyder som en god måde at bruge roen på, så klik her.

For mange kan det næsten ikke svare sig at læse i en bog, fordi mange alligevel oplever at blive afbrudt, og derfor kræver det ekstra meget tid at kunne sætte sig ind i stemningen og handlingen meget hurtigt. Du kan jo prøve og se, om det er noget, der giver ro for dig, og ellers er lydbøger måske en metode, som virker bedre.

Tid til smil

Et roligt øjeblik kan også være et tidspunkt, hvor man ser på alt det, der sker i ens liv, udefra. Et øjeblik med lukkede øjne og refleksion kan skabe et billede af, om noget går lidt for stærkt og om der er brug for ekstra hjælp på bestemte områder. Måske er dette tiden til at opdage, hvor dejligt det er at have en familie omkring. Kan der skabes rum nok til at gøre noget af det, du elsker allermest?