Gode råd til dig med baby, der starter i vuggestue

Som forælder kan det være rigtigt spændende, når ens baby skal starte i vuggestue og for første gang væk hjemmefra. Det er også vigtigt, at der er helt styr på diverse ting, når dette skal ske. På den måde vil det nemlig blive en del nemmere, når din baby skal starte i vuggestue. Læs videre her for at finde gode råd til dette.

Sut med navn på

Der er flere forskellige ting, der kan være lidt svære, når din baby starter i vuggestue. En af dem er, at sutten nemt kan blive væk. Det kan være noget, der skaber store problemer – især hvis din baby er enormt glad for bestemte sutter. Her kan det være en mulighed at få lavet nogle sutter med navn, så de altid kan genkedes, hvis de bliver byttet rundt. Du kan finde BIBS navnesut hos Navnesutten.

Med en BIBS navnesut vil din baby får en sut, der er nem at genkende. Sutter med navn er også enorm smarte i en børnehave, hvor sutterne nemt kan blive byttet rundt. Det kan derfor være noget, du skal undersøge lidt nærmere.

Sæt navn i tøj

Når din baby skal starte i børnehave, er der forskellige ting du kan gøre, for at forberede en smule. Det kan for eksempel være en fordel at skrive navn i tøjet, så du er sikker på, at det ligesom sutten ikke bliver forbyttet.

Det ville jo være enormt ærgerligt, hvis noget tøj blev væk, fordi der ikke var nogen der vidste, hvem det tilhørte. Skriv derfor navn i det forskellige tøj, så det nemt kan genkendes af pædagogerne, og på den måde ikke bliver så nemt forbyttet. Dette er altså forskellige ting du kan overveje, hvis du har en baby, som skal til at starte i vuggestue.