Gode idéer til ungernes ugentlige sportsaktiviteter

sport børn

Leder du efter gode ideer til hvad dine børn kan gå til af sportsaktiviteter? Så er du kommet til det rigtige sted. Her får du 6 bud på ting, som dine børn kan gå til af sjove sportsaktiviteter i deres fritid.

Padel, tennis eller badminton

Har dit barn et godt boldøje men er fodbold eller håndbold ikke lige sagen? Så kan det være at i skal overveje en ketcher sport i stedet for, for eksempel padel, tennis eller badminton. Her spilles der med en form for bold i alle sportsgrenene, men det er alligevel meget langt fra håndbold og fodbold. Det kræver selvfølgelig lidt udstyr før man kan starte til ketcher sport, specielt en ketcher er rigtig rar at have selv. Du kan finde udstyr til ketchersport hos ketshop.dk

Svømning

Det er både sjovt og sundt at svømme og så er det en virkelig god ting at kunne – altså at svømme. Så har du en rigtig vandhund af et barn, så lad det endeligt starte til svømning.

Ridning

Er dit barn vild med dyr og i særdeleshed heste? Så kan det være at ridning er den helt rigtige sportsaktivitet for jer. Hestesport er en dejlig sport, hvor dit barn både lære om forståelsen for at passe et andet levende væsen samtidig med at dit barn for motion.

Fodbold

Der er selvfølgelig også den klassiske – fodbold. Den sportsaktivitet som næsten alle små drenge prøver kræfter med før eller siden. Fodbold er bestemt ikke for alle, men for dem der er vilde med det, er det den fedeste sportsgren overhovedet.

Gymnastik

Har du et barn der elsker at slå kolbøtter, stå på hovedet og lave vejrmøller? Så er det helt sikkert gymnastik som dit barn skal gå til at sportsaktivitet. Det gode ved gymnastik er, at det ikke kræver ret meget udstyr og at dit barn virkelig for mulighed for at få brugt hver eneste muskel i sin krop. Gymnastik er en lidt overset sportsgren hos drenge, men er virkelig en god aktivitet for alle. Ved gymnastik bliver man enormt stærk og smidig, hvilket mange faktisk ikke er klar over.

Spejder

Spejder er også taget med, selvom det i sig selv ikke er en sportsgren fortjener den alligevel en plads her på listen. Når man er spejder er det specielt det sociale som dit barn vil få rigtig meget af. Der er mange fælles aktiviteter og mange børn synes det er virkelig hyggeligt at gå til spejder.