Gode idéer til genial børneunderholdning

Er du ansvarlig for at planlægge et større arrangement til børn, skal du naturligvis tænke i baner, hvor du kan underholde mange børn på samme tid. Heldigvis findes der mange muligheder for at booke børneunderholdning, hvormed du får artister med speciale i at underholde de mindste ud til din begivenhed. Vi bringer her 3 idéer til typer af underholdning, der typisk er at stort hit og skaber glæde hos de små.

Trylleshow

Magi og tryllerier er noget, der virkelig fanger opmærksomheden hos de yngste, der med alt deres livlige fantasi forsøger at knække koden for, hvordan det kan lade sig gøre at trække en kanin op af hatten eller skille metalringe ad, når de tydeligvis sad fast sammen! Trylleshowene er dertil ofte tilsat en god portion humor, som får børnene til at sprudle med grin og smil. Særligt hvis personen, der skal udføre trylleshowet, er i en karakter, som børnene elsker. Denne type artister findes der heldigvis mange af, som underholder på bedste vis, mens de tryller løs og meget mere.

Ballonklovnen

Åh åh! Hvem har inviteret den tossede ballonklovn? Sidt med det, nu er han her – og børnene skal nok blive underholdt! En ballonklovn er nemlig ikke nogen almindelig klovn, som kun fjoller rundt, men også en person, der kan binde ballondyr og ballongenstande til de mange forventningsfulde børn. Desværre er ballonklovnen ofte lidt fjollet og sen til at forstå, hvad børnene efterspørger, og det kommer der en masse sjov ud af – inden børnene naturligvis ender med deres ønske i hænderne.

Bemærk desuden, at mange ballonklovne aktiverer børnene ved at lade dem deltage og selv prøve kræfter med at trylle dyr, farlige ballonsværd eller andet frem til stor glæde for de små.

Musik for de mindste

Forestil dig en masse børn, der hopper rundt, synger, klapper, danser og sprudler af liv! Det er oftest scenariet, når dygtige artister servere kodyl børnemusik i øjenhøjde. Her er der hård børnerock, sjove sange, fed hiphop og meget mere – afhængigt af dine ønsker.

Musikken er inkluderende og skal nok få brændt krudtet af hos selv de største krudtugler!