Gode ideer til dåbsgaven

Det er næsten kutyme, at du har en gave med, når du møder op til en barnedåb. Men det kan godt være lidt svært at finde ud af, hvad det er du skal købe, for hvad bliver et lille barn egentlig glad for? Derfor må du beslutte dig for, om gaven skal være noget, der tages i brug med det samme, eller som barnet kan få glæde af, når det bliver ældre, og egentlig kan forstå værdien og tankerne bag den udvalgte gave.

Babytøj

Hvis du gerne vil købe en gave, som kan tages i brug med det samme, er babytøj en god ide. I de fleste tilfælde kan babyen og de nybagte forældre altid bruge mere tøj, og ved at give det i gave, kan du redde dem fra at skulle bruge flere penge på tøj end højst nødvendigt. Du kan selvfølgelig også vælge at købe noget tøj, som barnet først kan passe om et par år, så du på den måde kommer tøjkøbet på forhånd.

Figurer og andet pynt

En gave der er meget typisk at give til en dåb, er en lille statue, figur eller andet dekorativt pynt til børneværelset. Det er nok ikke en gave, som barnet vil finde glæde i med det samme, men når barnet bliver ældre, kan det finde værdi i figuren ved at vide, at den blev givet til dåben. En ide til en figur kunne bl.a. være willow tree figurer. Disse er figurer, der udtrykker nogle følelser, og de kan findes ved en willow tree forhandler.

Penge

Er du helt på bar bund omkring, hvad du skal købe, kan du altid vælge at give penge. Disse kan så sættes på en konto, barnet kan få, når det bliver ældre, eller det kan blive brugt på de ting, barnet har brug for til at kunne vokse op.