Georg Jensen dåbsgaver: 4 gode gaver til barnedåb

Er du på udkig efter den perfekte dåbsgave? Så er Georg Jensen dåbsgaver et oplagt valg. De klassiske designs og de smukke detaljer gør alle Georg Jensen dåbsgaver til unikke og personlige gaver – og hos Dahls Gravering får du altid gratis gravering med din personlige hilsen. Her har vi samlet 4 af de bedste dåbsgaver, men du kan se hele udvalget på https://www.dahlsgravering.dk/243-georg-jensen-daabsgaver.

Georg Jensen dåbsgaver med gratis gravering

Hvis du skal til barnedåb, og står og mangler den helt rigtige gave, er Georg Jensen dåbsgaver altid et sikkert hit. Hos Dahls Gravering får du altid gratis gravering på alle gaveartikler, hvilket gør dem endnu mere personlige og unikke. Tilføj barnets navn, dåbsdato, fødselsdato eller en personlig besked for at gøre dåbsgaven helt unik og uforglemmelig.

Georg Jensen Moneyphant sparegris

En af de mest populære dåbsgaver fra Georg Jensen er den søde sparegris, der passer perfekt til at samle småpenge i. Sparebøssen har samme udformning som den ikoniske Øllefant, og motivet findes også på både børnebestik og spisesæt.

Georg Jensen dåbsflag med indgravering

Hvis du leder efter en anderledes og unik gave, kan du overveje et af Georg Jensens mange flotte dåbsflag. Flagene er især populære, fordi de kan indgraveres med barnets navn og dåbsdato. På den måde bliver dette et særligt minde, som barnet kan have glæde af i mange år frem.

Georg Jensen børnebestik med gratis gravering

En anden populær gaveidé fra Georg Jensen er deres flotte børnebestik. Bestikket er lavet i stål og har en flot blank overflade. Du kan vælge mellem forskellige designs, og alt bestikket kan også fås med gratis gravering af barnets navn eller dåbsdato.

Georg Jensen spisesæt med tallerken og kop

Er du på udkig efter et sødt og praktisk spisesæt? Så bør du overveje Georg Jensens spisesæt med tallerken og kop. Tallerken og kop er fremstillet i rustfrit stål, så det er robust og kan tåle at blive brugt – og komme i opvaskemaskinen.