Gaver fra Georg Jensen: Ideer til den perfekte dåbsgave

Georg Jensen er kendt for sine smukke og elegante design, og det er derfor ikke en overraskelse, at dåbsgaver fra Georg Jensen altid er populære. Hvis du står og skal finde den perfekte gave til barnedåben, så kan du med garanti finde noget i Georg Jensens sortiment. Vi har samlet et udvalg af de bedste dåbsgaver fra Georg Jensen – læs med her og bliv inspireret!

Georg Jensen dåbsgaver er altid populære

Georg Jensen er kendt for deres flotte og alsidige dåbsgaver. De laver alt fra smykker til bestik, så der er noget for enhver smag. Hvis du står og skal finde en dåbsgave, er Georg Jensen et godt bud! Vi har samlet lidt inspiration her:

Moneyphant

Moneyphanten er en sparegris i et enkelt og stilrent design. Sparebøsser er en traditionel dåbsgave til drenge, og den søde elefant er et rigtigt godt valg.

Børnebestik

Børnebestik er en populær gave til barnedåb. Den helt traditionelle gave er en sølvske og/eller -gaffel med barnets navn og dåbsdato indgraveret, men i dag findes der et stort udvalg af flot og praktisk børnebestik.

Spisesæt

Børneservice som tallerkener og kop er en supergod dåbsgave, som barnet kan have glæde af gennem opvæksten. Vælg mellem Georg Jensen Bernadotte eller den søde, ikoniske elefant.

Dåbsflag

De skønne dåbsflag fra Georg Jensen er de seneste år blevet en af de mest populære dåbsgaver i Danmark. Her er der mulighed for at få indgraveret både barnets navn, fødselsdato, -vægt, -længde, -tidspunkt eller andet, som du synes, er vigtigt.

Dåbsgaver til drenge og piger

Dåbsgaver fra Georg Jensen er altid populære, da de er lavet i et smukt og enkelt design. De kan bruges som dåbsgaver til drenge og piger, og vil altid være et hit hos forældrene. Georg Jensen dåbsgaver er både smukke og praktiske, og vil være en dåbsgave, som barnet kan bruge gennem opvæksten.