Gaveidéer til barnedåb/navngivning

Som gæst til en barnedåb eller navngivning, så kan det til tider være svært at vide helt præcist, hvad man skal give i gave. Dertil kommer spørgsmålet om man skal give gave til barnet, forældrene eller noget til begge. Ofte er de nybagte forældre dog heldigvis gode til at vide hvad deres lille ny har brug for. Skulle dette dog ikke være tilfældet, så vil vi her komme med lidt gode idéer til hvad du kan give i gave til den næste barnedåb eller navngivning.

Gaveidéer til barnet

Der er mange forskellige populære gaveidéer som passer til både piger og drenge. Det er gaver som er brugbare nu, gaver som hjælper med at forbedre motorikken, gaver som pynter på børneværelset, gaver som kan leges med fra dag til nat, gaver som holder kroppen varm og tør, og samtidig ser lidt godt ud.

Før man lige køber en gave, skal man også overveje om man ønsker at købe en gave som er brugbar nu og her, eller om det skal være en gave barnet får glæde af lidt senere hen først. Det kan være legetøj der er for kompliceret lige nu, for den lille ny. Legetøj til så ungt et barn, har ofte en stor del i at hjælpe med at udvikle motorikken og den kognitive funktion tidligt.

Hvis man vil være helt sikker, så kan man eventuelt købe noget lækkert tøj til barnet. Småbørn vokser ekstremt hurtigt, og hopper meget hurtigt igennem flere forskellige størrelser af tøj. Derfor kan det være en meget dyr fornøjelse for forældrene at købe tøj i de rigtige størrelser konstant. Hvis du ønsker at give noget tøj, som er produceret i en lækker kvalitet, så kan du eventuelt kigge igennem børnetøj fra Molly&My.dk, som har nogle helt fantastiske produkter. Nogle af de mange kategorier er:

  • Badetøj
  • Bluser/Skjorter
  • Bodystockings
  • Bukser/Leggings
  • Nattøj/Undertøj
  • Sommertøj
  • Uldtøj

Alle de kategorier indebærer tøj til både piger og drenge, i høj kvalitet. Derfor vil du helt sikkert kunne finde noget, som du kan give i gave til den næste barnedåb eller navngivning, som du skal til.