Forstå din barns krop og helbred

Har du lige født eller også er du bare nysgerrig for at vide hvordan børn egentlig udvikler sig, og hvordan deres helbred virker og styrkes? Så er du kommet det rigtige sted. Her vil du få en masse viden om emnet.

Kroppen

Børn udvikler sig hele tiden. Især når de er helt små, som mange nok allerede har lagt mærke til. Børn udvikler en række grundbevægelser, som går fra at kunne kravle til at kunne gå, dog mere kompliceret end det. Her er der de andre grundbevægelser: Krybe, kravle, gå, løbe, hoppe, snurre, trille, svinge, balancere, klatre, trække, skubbe, kaste og gribe. Så kan man se at der er mange ting børn lærer at mestre. Alle børn går igennem grundbevægelserne. Børn lærer bare bevægelserne i forskellig rækkefølge. Grundbevægelserne vil gennem årene blive gentaget, men det er ikke alle bevægelserne børnene lærer at mestre.

Helbredet

Noget af det vigtigste er, at ens barn er raskt og sundt. Nogle er heldige og deres barn allerede har et indbygget stærkt immunforsvar, men det betyder ikke at man ikke skal gøre noget, for at styrke det mere. På bodyallmind.com kan du finde flere gode ting om helbredet.

Ellers er en god måde at styrke immunforsvaret at tage vitaminer. For eksempel kan det være sundt for barnet at få D-vitamin. Det danske sundhedssystem anbefaler en daglig dosis på 10 mcg for børn. Det er især vigtigt at overveje det i vintermånederne, hvor solens stråler er få. Til børn fås D-vitamin som tyggetabletter, dråber og mere.

Et andet godt vitamin er multivitamin. Det er en god blanding af alle de vigtige og gode vitaminer. Denne kan bruges hele året rundt og dækker det hele. Til sidst kan børn også få fiskeolie. Det indeholder vigtige fedtsyrer, som immunforsvaret har godt af. Fiskeolie kan tages flydende, hvor de kan findes med for eksempel citronsmag eller også som tabletter.