Disse ting skal du pakke, når du skal rejse med din baby

Det kan godt være en smule overvældende, når man skal tage på en rejse med babyen. Der er nemlig en lang række ting, som er essentielle at medbringe på rejsen med babyen. Her kan du læse om nogle af disse ting.

Babymad

Det er vigtigt, at du sørger for at have den rette mængde babymad til din baby.

En barnevogn

Det er en god ide at medbringe en barnevogn på rejsen. Denne barnevogn skal helst være let, og det er mest optimalt, hvis den kan klappes sammen. Du kan udvælge den rette barnevogn hos Conderkids.dk.

En flaske

Hvis din baby drikker af en flaske, så er det også vigtigt, at du husker at medbringe denne på rejsen.

Bleer

Din baby skal selvfølgelig have en masse bleer til rådighed under hele rejsen. Du kan således købe en masse engangsbleer eller stofbleer til din baby.

Tøj

Du bør også tage noget passende tøj med på rejsen. Du skal for eksempel tage højde for, at vejret kan komme til at skifte, og så skal du have noget babytøj, som passer til dette vejr.

Sutter

Du bør også tage nogle sutter med på rejsen. Det er en god ide at medbringe mere end én sut, da babyer kan have en tendens til at smide sine sutter væk.

Tæpper

Dine baby skal selvfølgelig føle sig behageligt tilpas under hele rejsen. Du kan således tage et par tæpper med på rejsen, som du for eksempel kan placere i barnevognen fra Conderkids.dk.

Vådservietter

Vådservietter er generelt gode at have, når man har en baby. Du bør således sørge for at tage en masse vådservietter med på rejsen med din baby.

Legetøj

Det er vigtigt, at din baby har det sjovt på rejsen. Det kan du for eksempel sørge for ved at tage noget af din babys yndlingslegetøj med på rejsen.