Disse aktiviteter skal du lave med din baby

Kvalitetstid med sin baby er bestemt ikke noget, som man skal gå glip af. Derfor er det kun en god ide at have en masse ideer til aktiviteter i tankerne, så du altid ved, lige hvad du skal gøre, når du skal tilbringe kvalitetstid med babyen. Her får du således et par gode ideer til aktiviteter, du kan lave med din baby.

Tag babyen med til legepladsen i sin emmaljunga barnevogn

Legepladsen er et meget oplagt sted at tage til, når man har et barn. Du kan således tage din baby med i barnevognen fra emmaljunga, så I kan opleve den sjove legeplads.

Hav en dansefest med din baby

Du kan også sætte noget positivt musik på og holde en sjov dansefest med din baby. Det kan endda skabe fordele for din baby, når den får lov til at danse og have det sjovt med dig. Det er også bare en meget nem aktivitet, som du og din baby kan lave, når som helst.

Tag babyen med på stranden

Du kan også tage din baby med på stranden. Så kan du putte din baby ned i emmaljunga barnevognen og færde af sted hen til den nærmeste strand. Dermed kan du og din baby nyde at sidde ved det flotte vand. Mon ikke din baby vil blive glad for denne aktivitet.

Leg med maling med din baby

Du kan også lege med maling sammen med din baby. Det er en fantastisk måde at lade din baby udfolde sin kreativitet i en meget tidlig alder. Du kan for eksempel købe noget fingermaling, som er perfekt til babyer, som bare gerne vil bruge hænderne og være kreative.

Du kan også købe noget maling, som er sikkert for din baby at lege med. Du kan eventuelt lægge din baby ned i emmaljunga barnevognen og tage ud for at købe noget maling.