Din guide til bæredygtigt legetøj

Vi lever i en tid, hvor vi alle sammen bør tænke på miljøet. For vi kan alle sammen gøre noget, så alle os med børn kan gøre en masse for at hjælpe til. Selv når det kommer til legetøj, er der masser af bæredygtige alternativer og lege, som vi kan lave. Det er rart at vide, at vi efterlader en bedre verden til vores børn, så hvorfor ikke starte denne kamp med deres legetøj?

Her får du en guide til bæredygtigt legetøj, så du netop kan vælge at gøre det.

Kvalitet koster lidt mere

Hvis man køber billigt legetøj fra Kina, er det klart, at du kan få en masse legetøj til dit barn. Mere er ikke altid godt. I stedet bør du overveje at gå efter kvalitet og mindre legetøj. God kvalitet koster flere penge, men det er, fordi legetøjet er produceret med fokus på bæredygtighed, og så holder det længere tid end billigt legetøj.

Det er præcis det, som du får, når du vælger legetøj fra Liewood. Her kan du være sikker på, at de har haft fokus på både kvalitet og bæredygtighed, da de skabte produkterne. Shop her hvis du vil se et stort udvalg af legetøj fra Liewood.

Sådan finder du bæredygtigt legetøj

Det er ikke altid let at vide, hvordan du finder bæredygtigt legetøj. Mange går efter legetøj, som er produceret i Danmark eller EU, da du kan være sikker på, at det overholder strengere krav end fra Kina.

Med f.eks. legetøj fra Liewood kan du også læse på deres hjemmeside, hvad de gør for at skabe bæredygtigt legetøj. Det er altid en god idé at læse mere på producentens egen hjemmeside, da de konkret kan fortælle dig, hvordan de arbejder med bæredygtighed. På den måde øger du din mulighed for at være med til at skabe et bedre sted for dit barn.