Dette skal du huske at have med til tur med ungerne

Det er altid hyggeligt at tage på tur med ungerne. Dog kan det også blive en smule stressende. Især når man planlægger en overnatningstur. Man skal jo nødigt glemme noget vigtigt, som vil lægge en dæmper på turen. Derfor er det vigtigt at gennemtænke hele turen grundigt og hermed lave en ordentlig pakkeliste, som indeholder absolut det hele. På den måde sikrer man sig, at der ikke vil være noget, som mangler, når man tager på udflugt med ungerne. Læs mere for at finde ud af nogle af de essentielle ting, som bør pakkes med til turen med ungerne.

Telt

Til en overnatningstur er det først og fremmest vigtigt at have et sted, man kan sove. Hertil er det oplagt at skaffe et telt. Dette telt bør være stort nok til, at hele familien kan opholde sig i det. Desuden bør det ligeledes være stort nok til at kunne opbevare familiens mange ejendele. Hvis dette ikke er tilfældet, bør I nok overveje at skaffe flere telte, så der hermed er plads til alt og alle.

Selvoppusteligt liggeunderlag

Foruden for soveposerne skal I alle selvfølgelig have noget blødt at sove på, når solen nu engang går ned på turen. Her vil et selvoppusteligt liggeunderlag være super praktisk at have. På den måde kan I sikre jer, at alle vil få en god nattesøvn, som lader hele familien være godt udhvilet til næste dags udflugt. Tag på tur med ungerne og overnat nemt med selvoppustelige liggeunderlag.

Tæpper

Det er vigtigt at holde på varmen, når man tager på udflugt. Derfor er tæpper super vigtige at have med. Disse vil blive brugt under hele turen. Dette gælder både i turen til og fra destinationen samt under de kolde aftener under turen. Tæpper er desuden utrolig gode til at skrue op for hyggen, som bestemt ikke skal undværes.