Det skal du lave af hyggelige juleaktiviteter med dine børn

December og jul er rigtig hyggeligt, fordi alle er i en helt speciel stemning. Specielt når du har børn, er der noget særligt over det. De fleste børn er nemlig rigtig glade for jul, og alt hvad der dertil hører.

Hvis du glæder dig til jul, er du måske allerede nu begyndt at overveje, hvad du skal lave sammen med dine børn i december. Her får du en række gode idéer til hyggelige juleaktiviteter.

Bag jeres egne æbleskiver

Der er rigtig mange ting, der hører december til. Æbleskiver er én af dem. Hvis du vil planlægge en hyggelig eftermiddag for dig og dine børn, kan du arrangere, at I skal lave jeres egne æbleskiver. De smager altså bare lige lidt bedre, når I laver dem selv. I kan både gå og hygge jer med at lave dem, men også med at spise dem bagefter.

I kan også altid bage noget andet end æbleskiver, hvis I er mere til det. Der er generelt noget rigtig lækkert over friskbagte julekager.

Hvis du ovenikøbet tænder op for noget julemusik imens, kommer julestemningen helt til tops med det samme.

Hold et julekalendermaraton

Julekalender er for både børn og voksne, og de fleste har deres personlige favorit. Der kører altid en julekalender i fjernsynet, hvor der kommer ét afsnit ud dagligt, men hvis det ikke er nok for dig og dine børn, kan I sætte jer en dag og holde et julekalendermaraton.

I skal blot blive enige om en julekalender, som I skal se sammen. Hvis I så hiver jeres dyner med ind i sofaen og handler alle jeres yndlingsjulesnacks, er I garanteret en rigtig hyggelig dag.

Vær kreative og lav juledekorationer

Juledekorationer er rigtig fine at have stående rundt omkring med levende lys i hele december. De er ovenikøbet også hyggelige at lave i fællesskab. Hvis du og dine børn godt kan lide at være lidt kreative, er det en helt perfekt juleaktivitet.

I kan pynte jeres juledekorationer med lys, julekugler, små nisser, bånd, glimmer m.m. Desuden kan I tage ud i skoven efter noget mos, bark, grankogler, bær o.lign. På den måde får I to hyggelige aktiviteter ud af det på én gang.

Hvis I ikke helt kan vente til december med at julehygge, er det også oplagt at lave juledekorationer. Dem kan I nemlig begynde at lave allerede i november, så de er klar til den 1. december.

Besøg nogle forskellige julemarkeder

I takt med at julen nærmer sig, dukker der forskellige julemarkeder op rundt omkring. I kan ikke undgå at komme i julestemning, når I render rundt på et marked med alle mulige andre mennesker, der også er i julestemning. På et julemarked er der altid pyntet fint op med julepynt og lys over det hele, som giver en rigtig god stemning.

I kan gå rundt og kigge på alle de fine ting, imens I drikker varm kakao og spiser brændte mandler, som i dén grad også hører december til.