De mest populære legetøjsmærker anno 2020

legetøj til børn

Vil du gerne være årets julegavehelt og give børnene eller børnebørnene det allermest hippe og populære legetøj i julegave? Her kommer et par ideer til de sejeste julegaver, som vil sikre både glade og dybt taknemmelige unger. For det er jo det man må gå efter, når man køber gaver til de små.

Franchise og børnefjernsyn

Det kan være en rigtig god ide at give børnene nogle gaver, der har en forbindelse til noget, de ser i fjernsynet. Der bliver produceret merchandise til stort set alle de franchises, som børn beskæftiger sig med. Det kan være, at de er vilde med Paw Patrol, et børneprogram, der handler om en flok redningshunde, og som er meget populært blandt børn. Herfra kan du give dem en figur, en bamse eller dynebetræk. De lidt ældre børn kan være helt opslugt af Harry Potter eller Disney, og så kan det være et sikkert valg at købe alle de former for merchandise, der har forbindelse til det.

De evigt populære klassikere

Du kan også vælge at gå en mere klassisk vej og købe noget af det legetøj der aldrig ophører med at være populært. Det kan fx være Lego eller pendanten for de mindre, Duplo. Her kan du ovenikøbet ofte kombinere det med en franchise og købe udgaver, der har forbindelse til en franchise børnene er vilde med. Alt efter hvilken alder, barnet har, er der også evergreens, som dukker eller actionfigurer, havespil, som kongespil, sjippetove eller stylter, et legekøkken eller musikinstrumenter. Disse genstande behøver ikke være af et særligt mærke, da det er funktionen, der er vigtig.

Brætspil

En sikker vinder er også at købe et brætspil til ungerne. Hvert år kåres forskellige brætspil, som årets bedste i forskellige konkurrencer. Gå efter nogle af de brætspil, der har fået priser eller spørg i butikken, hvilket der er mest populært blandt andre kunder. Så sikrer du, at dit barn får et brætspil, der bare er toppen af poppen. Et par ideer til særligt populære brætspil er spil som Hint, Bezzerwizzer, Det dårlige selskab, Ticket to Ride, Pandemia eller Munchkin. Husk at vælge en udgave, der passer til alderen på det barn, der skal modtage det.