Børneure til drenge

Dette indhold er sponsoreret

 

Alle børn er forskellige, og det gælder også for enhver dreng. En gang var fortællingen om drenge generaliserende, og foreskrev drenge som nogle, der absolut elskede at lege vildt og spille fodbold. I dag er vi blevet bedre til at italesætte, hvordan drenge både kan elske fodbold og være kreativ på samme tid, eller hvordan nogle drenge foretrækker at spille skuespil med sine venner. Er du på udkig efter børneure til drenge, er det muligt at finde adskillige modeller, der matcher forskellige drenges interesser personligheder.

Ure til alle slags drenge

Når du skal vælge et ur til for eksempelvis din søn, gælder det først og fremmest om at kende til din søns præferencer og interesser. Drenges yndlingsfarver bliver i mange tilfælde automatisk bestemt til at være blå eller grøn. Du kan med fordel tage en snak med dit barn om farver, så du kan købe et armbåndsur i lige dén farve, der vil glæde dit barn. Børneure findes i forskellige materialer, såsom plast, silikone, læder eller metal. Børneure i plast eller silikone er fordelagtige modeller at vælge, hvis dit barn ofte klatrer i træer eller leger vildt på legepladsen.

Superhelte-ure, der opfordrer til leg

Det kan være en god idé at købe et ur til din søn, der er inspirerende og lægger op til leg. På den måde vil din søn muligvis føle sig mere motiveret til at kigge på sit ur og på den måde have nemmere ved at lære klokken. Ure, der med garanti vil opfordre til leg, er superhelte-ure. Dét er ure med superheltefarver og -motiver, og findes i udgaver med Spiderman, Hulk, Iron Man, Captain America og Black Panther. Superhelte findes i mange afskygninger, og er din søn fan af heltinderne fra Frost, findes der også børneure med de seje søstre fra nord, Anna og Elsa.

Udnyt medier til at undervise i klokken

Selv om meningen med et ur er at kunne orientere sig om klokken, kan det også give god mening at købe et børneur til din søn, inden han har lært tiden at kende. Det er nemlig meget nemmere at lære et urs indretning at kende, når man kan kigge på det hele dagen alle dage. Mange voksne tager klokken for givet, hvilket kan gøre det svært at lære fra sig. Du kan derfor med fordel få hjælp af diverse medier, når du skal lære dit barn om klokken. Diverse brætspil, bøger og Youtube-videoer om klokken er udviklet til at lære dit barn om klokken på en interessant og sjov måde.