Børn er fantastiske, men hvordan kan man gøre livet med børn endnu mere fantastisk?

Først og fremmest lad os understrege, at børn er fantastiske skabninger, som netop bringer nyt liv ind i vores dejlige verden. Derfor er de også symbolet på håb for fremtiden, hvorfor det er vores ansvar som forældre at give den bedst mulige start på livet.

 

Heldigvis findes der et utal af måder, man kan gøre det på. Det starter sådan set allerede, inden man bliver gravid. Har man en sund livsstil med kost og træning, jamen så har man jo allerede lagt et virkeligt godt fundament.

 

Omvendt kan det være ret slemt, hvis man lever hensynsløst, uden at skænke sin krop en eneste tanke.

 

Dette fortsætter naturligvis, når man så bliver gravid, da det går direkte hen til barnet. Heldigvis kan man godt ændre, mens man er gravid. Det gælder sådan set ikke kun for mor, men i allerhøjeste grad og for far, da det sådan set er nemmest at være to om noget.

 

Yderligere betyder fars adfærd også meget for miljøet, som baby vokser inde i maven på. Det er blevet påvist, at miljøet uden for maven spiller en stor rolle på, hvordan baby har det indenfor i maven. Derfor er det mindst lige så vigtigt, at alle de eksterne aspekter også spiller.

 

Når baby er blevet født, begynder den virkeligt store test, hvor man virkeligt kan gøre et væld af forskellige ting. Her er det vigtigste nok at huske, at man ikke må blive nervøs for, om man gør det korrekt eller ej. Det vigtigste er egentlig bare, at man gør sit bedste. Eksempelvis ved at købe en vuggemotor til slyngevugge, som gør livet nemmere for både forældre og barn.

 

Men det kan være alt mellem himmel og jord, så længe man benytter sig af paradigmet, at barnet altid kommer først. Dog kan man vende det hele lidt om på hovedet, da forældrenes velfærd spiller en kæmpe rolle også. Hvis de er glade, jamen så er barnet nærmest automatisk glad.