Bliv klogere på børneklip lige her

En gang i mellem skal vi en tur til frisøren, og det gælder også børnene. Der er dog en række forskelle, når henholdsvis børn og voksne skal til frisøren. Dette er noget, som du vil blive klogere på her.

Du vil ydermere blive klogere på, hvornår det er naturligt, at dit barn skal et smut forbi frisøren. Børneklip er af noget, som alle forældre skal tage stilling, hvorfor det er rart at få lidt information, før man skal i gang.

Hvorfor er et besøg hos frisøren anderledes for børn?

Som der bliver nævnt i det indledende afsnit, er der en række forskelle på børn og voksnes besøg hos frisøren. En af forskellene er, at mindre børn sjældent har en holdning til, hvordan de ønsker deres klipning. Det er noget, forældrene skal vurdere. Derudover kan det også være overvældende for børn at blive klippet, fordi det ikke er noget, de har særlig meget erfaring med endnu.

Det er selvfølgelig forskelligt fra barn til barn, hvordan de vil reagere på et besøg hos frisøren. Det er svært at sige på forhånd, hvordan dit barn vil reagere. Men der findes heldigvis en lang række dygtige frisører på Østerbro, der er dygtige til at håndtere børneklip, så barnet får en god oplevelse i frisørstolen.

Hvor ofte skal børn klippes?

Det handler om barnets hår. Alle børn er forskellige, hvilket betyder, at håret også er forskelligt fra barn til barn. Nogle børn har allerede godt af en klipning efter nogle måneder, hvor andre først har behov for en klipning efter et år. Det er meget forskelligt, og det er ikke noget, man kan sige på forhånd.

Et godt råd er dog at starte forholdsvist tidligt, da barnet får muligheden for at vænne sig til at blive klippet hos frisøren. Det er noget, som du vil sætte pris på senere!