Arbejder du med unge børn? Læs med her for at finde ud af, hvordan du sikrer, at inventaret holder til slid

Er der børn og unge, der tit befinder sig på din arbejdsplads? Steder, hvor der er mange børn og unge, skal holde til meget slid. Det er også vigtigt, at sikkerheden er i top, så skabslåger ikke falder af, og pusleborde ikke falder ned i hovedet på børnene. Børn kan finde på at hænge sig i døre eller skabslåger, og derfor er det vigtigt at have hængsler, som kan klare en høj belastning. Dette er enormt vigtigt, hvis du arbejder i en SFO, eller i en børnehave, hvor du tit skal håndtere masser af små børn, som kan finde på hvad som helst. Det er vigtigt at have kvalitetshængsler, så arbejdspladsen er sikker, og ikke falder sammen omkring dig og dine kolleger. Læs med her for at finde ud af, hvilke slags hængsler I kan anvende på arbejdspladsen for at sikre jer, at der ingen ulykker finder sted.

Køb de bedste hængsler

Der findes mange forskellige slags hængsler, som din arbejdsplads kan vælge at investere i. Kolon hængsler er i blandt de bedste, da de har en 25 års garanti, og er lavet af rustfrit stål. De holder i mange år, og kan tåle en belastning på helt op til 155 kg. Her kan du finde de bedste og mest holdbare hængsler til køkkenlåger, så der ingen risiko er for, at køkkenet falder sammen, og børn kommer til skade.

Vælg en farve, som passer til resten af interiøret

Kolon hængsler findes i rustfrit stål, og kan også fås med forgyldt overflade. De kan derfor passe ind i de fleste køkkener i SFO’er og andre institutioner. Du behøver ikke at gå på kompromis med udseende, for at få kvalitet og holdbarhed. Børnenes sikkerhed afhænger af dine valg.