3 gode råd til en cykelferie med børnene

Mange nyder at cykle og komme ud i naturen. Særligt i den danske sommer er det oplagt at tage med familien på en cykelferie, hvor I kan se alle de smukkeste sider af Danmark. Det kan dog være svært at vide, hvad du skal forvente, hvis du aldrig har været på cykelferie med børnene. Selvom der er styr på jeres cykeludstyr, er der også mange andre ting, der bør overvejes, som kan gøre turen lettere og mere håndgribelig. Her får du derfor 3 gode råd til, når du skal på cykelferie med børnene.

Få ikke forventningerne for højt op

Hvis du før har været på cykelferie uden børn, kan du have mange høje forventninger til, hvad en sådan tur skal indebære. Det er dog vigtigt, at du ikke tager disse med dig og sænker dine forventninger, da det næppe bliver den samme tur. Turen kommer med al sandsynlighed til at udvikle sig anderledes end forestillet, og det er helt okay! Selvom du ikke får den cykelferie, du havde fået uden børn, får du en helt anderledes ferie med en masse andre sjove og fede oplevelser.

Undervurder ikke børn

Børn kan ofte meget mere, end du tror, og det er vigtigt at huske undervejs på turen. Selv hvis de brokker sig, vil du blive forbløffet over, hvor meget de er i stand til, hvis du blot skubber dem i den rigtige retning. Her skal du som forældre være med til at motivere dem, når de ikke selv tror, at de kan klare det.

Husk at være fleksibel

Hvad end det er en cykelferie eller enhver anden ferie med børn, skal du altid være klar på at være fleksibel. Særligt en cykelferie i naturen kan byde på mange udoforudsete udfordringer såsom dårligt vejr, sygdom osv. Du skal derfor altid være klar til at ændre planen.